Kaynagim İnsan Haber Açıldı !!

İnsan kaynakları üzerine internette özellikle İngilizce çok fazla kaynak bulunuyor. Siteler, bloglar, videolar, görseller, … İnternette önemli bulduğum,  beğendiğim içerikleri sürekli bilgisayarıma depoluyorum. Depo şişti de şişti ve adeta kullanışsız hale geldi. Peki, sonuç?

Sonuçta bu sabah kendi kendime “bu böyle olmayacak” dedim. “Fayda sağlamalısın, bilgiyi her ne şekilde olursa olsun yaymalısın, paylaşmalısın”. İşin teknik tarafını da uzatmak istemediğimden Tumblr üzerinden hızlıca Kaynağım İnsan’ın uzantısı olarak “Kaynağım İnsan Haber” blogumu açtım.

Hayırlı olsun 🙂

Kaynağım İnsan Haber‘de neler olacak?

İnsan Kaynakları üzerine Türk ve yabancı kaynaklarda bulduğum haberler, makaleler, köşe ve blog yazıları, videolar, görseller, karikatürler, fıkralar, vs. içerik tanıtımları ve orijinal linkleri ile bulunacak. Bu şekilde mesleki pek çok yabancı site ve bloga Kaynağım İnsan Haber vasıtasıyla ulaşabileceksiniz.

Yabancı kaynak paylaşımlarımın ağırlıkta olacağını düşündüğüm Kaynağım İnsan Haber üzerinden ana blogum için de içerik üretebilirim, onu da belirteyim. Kaynağım İnsan Haber benim sürdürülebilir ilham perim olacak, çok şahane 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir