2011 Olmuksa Mukavva Ulusal Öğrenci Yarışması

Olmuksa 2011 Oluklu Mukavva Ulusal Öğrenci Yarışmasının amacı, Türkiye ve KTTC’de tasarım eğitimi alan Türk öğrencilerin ambalaj tasarımı konusunda teşvik edilmesi, oluklu mukavva malzemesinin algısının yükseltilmesi, ambalaj sektörüne ilginin artırılması, endüstri ile tasarım öğrencileri arasında ilişkinin oluşturulması ile yetenekli tasarımcıların Olmuksa’ya ve sektöre kazandırılmasıdır.

Ülkemizde üretilen yurtiçi ve yurtdışı piyasalara sunulan ürünlerin piyasada yer edinmesine doğru ambalaj çözümleri ile faydalı olmak, rekabet gücünü artırmak ve katma değer kazandırmak amaçlı endüstrinin geliştirilmesi, desteklenmesi amacıyla düzenlenmiştir.

Yarışmaya katılmak için:

a. Türkiye ve KTTC’de tasarım eğitimi verilen üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı ile Grafik Tasarımı lisans veya yüksek lisans düzeyinde eğitim görmek,

b. Yarışmacılar, yarışmaya tasarımcı olarak bireysel veya ekip olarak katılabileceklerdir. Adı geçen bölümler dıĢında okuyan öğrenciler yarıĢmaya bireysel olarak katılamazlar; ancak, ekip lideri Grafik Tasarım ile Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümlerinde eğitim gören öğrenciler olmak kaydıyla bu bölümlerde okuyan öğrencilerle birlikte grup oluĢturarak katılabilirler.

Yarışmanın son başvuru tarihi 15 Nisan 2011. Dolayısıyla ilgilenenlerin ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir