Deloitte Uluslararası Öğrenci Forumu

Deloitte Eğitim Vakfı (DEVAK), Türkiye’deki üniversite öğrencilerine uluslararası bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. DEVAK, Türkiye’den 5 başarılı öğrenciyi 15-19 Mart 2012 tarihleri arasında kariyer ve liderlik gelişim programına katılmak üzere Yunanistan’ın başkenti Atina’ya götürecek.

Deloitte Uluslararası Öğrenci Forumu son iki yıldır Atina’da düzenleniyor. Dünyanın farklı coğrafyalarından başarılı üniversite öğrenciler Forum süresince bir araya geliyorlar. Dört gün sürmesi planlanan 2012 programında ise üniversite öğrencileri farklı kültürlerden gelen diğer katılımcılar ile birlikte karmaşık bir vakayı analiz edecek ve böylelikle iş yapma pratik ve teorik anlayışını geliştirme olanağına sahip olacak. Ayrıca geleceğin liderleri olma yolunda öğrencilere gerekli olan çok kültürlü ekipler içerisinde çalışma ve liderlik becerilerini geliştirme fırsatı verilecek. Problemlerin iş dünyasının önde gelen aktörleri tarafından nasıl çözümlendiğine tanık olacak öğrenciler, forum boyunca Deloitte profesyonellerinden oluşan koçlar tarafından yönlendirilecek.

Buraya kadar harika. Acaba “başarılı öğrenci” derken Deloitte kimi kasdediyor olabilir? İşte başarılı öğrenci açılımı:

1. Türkiye’deki üniversitelerde öğrenci olmak;
2. Mühendislik veya iktisadi idari bilimler fakültelerine bağlı bölümlerde okumak;
3: İleri seviyede İngilizce bilmek;
4. Üstün iletişim becerilerine sahip olmak ve takım içerisinde etkin bir şekilde çalışabilmek;
5. Daha önceden liderlik örneği sergilemiş olmak
6. Kariyer hedeflerinde uluslararası bir vizyona sahip olmak.

Eğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız peki ne yapmanız gerekiyor?

http://is-ilani.monster.com.tr/GetJob.aspx?JobID=103124107  veya http://careers.deloitte.com/sbf/adresinden online başvuru yapmanız gerekiyor. ( BBaşvuru süreci ile ilgili yönlendirmelerse Deloitte SBF’nin ilgili Facebook Etkinlik sayfasından yapılıyor. Programa katılım için son başvuru tarihi 12 Aralık 2012

Sonrasında başvurular gözden geçirilecek ve seçim kriterlerine en uygun olan öğrenciler görüşmeye çağrılacak. Yetkinlik bazlı görüşmeler Deloitte ofislerinde ya da üniversite kampüslerinde gerçekleştirilebilecek. Görüşmeler sonrası başarılı olan adaylar Şubat 2012’de Türkiye’de gerçekleştirilecek vaka yarışmasına davet edilecek. Katılımcılar vaka çözümlerini seçkin katılımcılardan oluşan panel heyetine sunma şansını elde edecek. Bu süreçlerde başarılı olan toplam 5 üniversite öğrencisine 2012 Deloitte Uluslararası Öğrenci Forumu’na katılmaları için davetiye gönderilecek. Katılımcıların tüm masrafları da DEVAK tarafından karşılanacak.

Haydi üniversiteliler, bu fırsatı kaçırmayın 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir