Hayatı Doldur – Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

Dün Hayatı Doldur Mini MBA Ağitim programının yedinci durağı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ndeydim.

Eğitim salonu dolu, katılımcılar çok ilgiliydi. Öğrencilerin bu ilgisi, soruları, paylaşımları, görüşleri eğitim gidişinde yol gösterici, herkes için öğretici oldu. Canlı mülakatlar esnasında bol bol güldük sevgili Oğuz sayesinde, onun medeni cesaretinden ilham aldık. Bu arada tüm salonla hemfikir olduğumuz konulardan bir tanesi de yabancı dil gelişimi üzerine idi, diğer üniversitelerde de olduğu gibi.

Eğitim sonunda verilen “Çanakkale Destanı” hediyem ise  benim için çok önemli ve bilgilendirici bir kaynak olarak kütüphneme girdi. Buradan tekrar tüm 18 Mart Üniversitesi öğrencileri ve organizasyondaki müthiş çalışmaları ile Girişimcilik Kulübüne teşekkür ediyorum.

8 Mart 2011 Salı gibi Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ndeyim. Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin benim için önemi ayrı, çünkü çok sevgili dostum öğretim görevlisi Özlem Çevik ile birlikte olacağım orada, ne büyük mutluluk 🙂


“Hayatı Doldur – Çanakkale 18 Mart Üniversitesi” üzerine 2 yorum

  1. merhaba ipek hanım bende çomü de sizi dinleyenlerdendim. konuşmanız iş hayatını ticaret alanında çalışanlar için gerçekten önemli püf noktaları içermekteydi.kendilerini tartmaları açsından faydalı önerilerde bulundunuz. ben hemşirelik öğrencisiyim sorum şu olacak iş dünyasının bu hırslı ve rekabetli ortamında şe alım süreçlerinde aynı koşulların tamamı bizim bölümü okuyanlar içinde geçerli olurmu sizce. cevabınızı merakla bekliyorum.

  2. merhabalar ipek hanım ..çömü de vermiş olduğunuz semineri zevk ve heyecanla dinledim hatta bir uygulamalı anlatımınıza mülakata katıldım .sizin demiş olduğunuz gibi (ben bilgiye açım)sizi dinledikten sonra ne kadar aç olduğumu sınadım ve ben çooook açmışım..ömrünüzü insanlara adadığınız için ben çok teşekkür ederim bende sizin yoldan ilerleyeceğim ..önce kendimden başlıyorum kendimi değiştirirsem ailemi sonra köyümü ,şehrimi bölgemi vb..en sonunda dünyayı değiştire bilirim hayalim artık bu oldu benim..size çok teşekkür ederim ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir