Young Guns 1.1’de Takım Olmak

13-14 Mart günlerinde gerçekleşen Young Guns 1.1 Atölye çalışması 30 saatlik maratonun ardından Pazar günü saat 14:00’de sona erdi.

Pazar günü saat 11:00 gibi Project House ofisine vardığımda bütün gece çalışmaktan yorgun düşmüş bazı aday gençler uyukluyor, bazıları ise bilgisayar başında hazırladıkları kampanyaların son rötüşlerini atıyorlardı. Beş grubunda neler yaptığına göz gezdirme fırsatım oldu ve çıkan işlerden gerçekten etkilendim. Birbirini tanımayan 25 gencin beşerli bölünerek takım çalışmasına girmesi ve böylesine yaratıcı düşünceler üretebilmesi şaşırtıcı doğrusu. Takım kurmak zor iştir, takım üyelerinin kimyalarının birbirini tutması, takım üyelerinin yetkinliklerinin birbirlerini tamamlaması gerekir. Böylesine ayarlanmadan oluşturulan takımlarda verimi sağlamak zordur ve Young Guns adayları zoru başarmışlardı.

Saat 14:00’de gerçekleşen kampanya proje teslimlerinden sonra da hem Young Guns adayları, hem Project House yetkilileri, hem de biz misafirlerin hafızalarına geçtiğimiz 30 saati kazımak için bir de anı fotoğrafı çektirdik.

Eh, şu aşamadan sonra benim temennim de ancak “en iyiler kazansın” olabilir kanımca 😀

“Young Guns 1.1’de Takım Olmak” üzerine bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir