Yarın Buluştrend Günü !

bulustrend2

Geliştrend benim düzenli olarak İnsan Kaynakları yazıları yazdığım çok yazarlı, genç patron Ömer Ekinci’nin hayata geçirdiği başarılı bir iş blogu girişimi. İçerik, on iki yazarın kendi uzmanlık alanlanlarında, özellikle küçük ve orta ölçekli firmalara yönelik verdiği iş bilgilerinden oluşuyor.

Geliştrend’in benim için önemi büyük çünkü Geliştrend aslen Kaynağım İnsan’ın ilham kaynağıdır. Beni uzmanlık alanımda yazı yazmak konusunda motive eden ana unsurdur.

Şimdi ise Ömer Ekinci Geliştrend ve takipçi kitlesinden hareket ederek yeni bir girişime daha imza atıyor, Buluştrend buluşmalarını başlatıyor.

Buluştrend nedir, nasıl buluşulur, ne yapılır?” diye soracak olursanız, bu sorulara en iyi Ömer Ekinci’nin kendisi cevap verir herhalde;

Geliştrend, 5. Ayını doldurdu. 19 Mayıs 2009’da yayın hayatına başlayan ve 5 ayda 120’ye yakın sayfa içerik üreten Geliştrend, genç girişimci ve yöneticilere farklı konularda kısa-öz ve net mesajlar vermeyi amaçladı.

Yazar kadrosunda her biri kendi alanının uzmanı 12 ayrı uzman bulunduran Geliştrend şimdi de yeni bir heyecana gebe.

Geliştrend yazarlarını, genç girişimci, genç yönetici ve genç patronları bir araya getirecek olan Buluştrend, 3 saat sürecek.

Bu 3 saatin tamamında sohbet olmayacak. Adındaki “buluş” kelimesi buluşmak anlamında kullanıldığı gibi aynı zamanda “buluşlar yapmak” anlamında da uygulanacak Buluştrend’de.

Beyin fırtınaları ve inovatif fikirlerin konuşulacağı Buluştrend’de her masanın başında bir Geliştrend yazarı bulunacak.

Cumartesi öğleden sonralarını hem sosyal, hem keyifli hem de verimli geçirmek isteyen Geliştrend okurları her ayın son Cumartesi’si öğleden sonra 15.00 de Esentepe’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nde, Caffè Nero’da buluşacak.”

.

Katılmak isteyenler için günün programı :

  • 15.00 – 16.00 (Tanışma-Sosyalleşme)
  • 16.00 – 16.45 (Birinci Atölye)
  • 16.45-17.15 ( Kahve arası)
  • 17.15 – 18.00 (İkinci Atölye)

Atölye çalışmasında her masada farklı bir Geliştrend konu başlığı (CRM, Pazarlama, İK, Satış vs. ) ve bu konuyla ilgili Geliştrend yazarı hazır bulunacak. Bu konu başlığıyla ilgilenen genç girişimci ve genç patronlar da masada yerlerini alacak.

.

Ben İnsan Kaynakları masasında olacağım, ilgilenen herkesi beklerim, bekleriz 😀

.

Facebook Buluştrend Etkinlik sayfası için tıklayınız

“Yarın Buluştrend Günü !” üzerine bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir